Já osobně vyrůstal na zemlbábě a dušené mrkvi s flaksovitým vepřovým. Dneska už to prý děti mají lepší. Tak se pojďme prostřednictvím obrázků z Redditu podívat do talířům nejen českým, ale třeba taky americkým, francouzským nebo brazilským a korejským školákům.
          
    
      
      
      
      
    
      
        1. Brazílie (rýže, fazole, maso se zeleninou, houska a salát)
 
2. Čína (pražená ryba, míchaná vejce v rajčatovém protlaku, rýže, zelenina a polévka)
 
3. Singapur (smažená zelenina, smažené vejce, smažené kuře, smažené ančovičky)
 
4. Jižní Korea (rýže, několik druhů zeleniny, smažené kuře a fazolová omáčka)
 
5. Japonsko (polévka Udon (nudle zvlášť), ryba v sýrovém těstíčku, pomeranč a mléko)
 
6. Thajsko (rýže, kuře, fazolky a vejce)
 
7. Malawi (rýže, fazole, mix zeleniny a salátů)
 
8. Švédsko (brambory, fazole, zelenina, krekr s pomazánkou)
 
9. Francie (maso s kuskusem a zeleninou, salát a pečivo)
 
10. Velká Británie (hrášek, brambory v husté omáčce, punčový řez ve sladké omáčce)
 
11. Německo (těstoviny s uzeninou a sýrovou omáčkou, salát se zálivkou a čokoládový pudink)
 
12. USA (cheeseburger, hranolky, jablko, zelenina, mléko, meruňkové pyré)
 
13. Česká republika (bramboračka, UHO s rýží a podivné tekutiny v tradičních duritkách + "desert")
 
          
        
          
          
          
          
               
     
    
    
      TÉMATA
          
  
      
  
  Doporučujeme
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
      Další články